Sunday, 3 February 2013

Koleksi Hajaba

 yat suka seluar dia ...nak nampak real lagi bukak web site hajaba memang gambaran jelas diperlihatkan pada yang berminat....sure lah tak panas nyer.... hmmm kalu duk  tgh panas sure rasa duk kat salji kot ....hihihi
 yang nie yat paling suka baju die...cantik kan muslimah gitu n warna orang muda sikit....
 hmmm rambut ngan baju dah sama kale pulak minah nie...wat ever....yang penting baju yang dia pakai tu menarik minat yat...cantik cantik....tapi tgh harga kat sebelah tu....huhuhuhu
 kain jeans yat dah tengak kat butik tu sendiri...yat ingat kain dia keras upanyer punya lah sejuk n lembut kain yang ader kat situ
fuyoooo konon nak cuci mata kat butik hajaba kat mitc....mak ai terkezut dengan harga baju kat dlm tu...tapi material kain n ketelitian kain memang berkualiti tinggi lah....cayah lah...ingat nak sapu satu baju kat situ...yang mana berkenan sume harga 200 ke atas hampeh tul...diskaun 10% nak tak nak yat tengok jer ler n belek belek kain yang penuh kat situ....terbaik lah kain kat butik nie...hmmm dia kata raya cina ader promosi hmmmm....hish...hish setan dah hasut lak kepala nie...lari jauh-jauh ler niat nie yang satu... aduh hai bercinta masuk butik nie....

No comments:

Post a comment