Sunday, 15 July 2012

Melancong Ke kuala Terengganu

hmmmm xsabar giler nak tunggu trip yang kedua nie....kali nie kami akan melancong ke kuala terengganu beramai-ramai...kali lagi menyeronokkan bler permata hatipun dah meningkat dewasa . tentu seronok melayan kerenah budak kecik dua orang  nie. bukan saja dak abang yang makin banyak celoteh malah arasy yang makin melasak. memang nyayer kalu sesorang tp kali ni hubby ikut sekali.

kali trip melancong idea dari angah, aku ngan alang mengikut jer. coz tahun lepas trip ke cameron aku yang suggest kan....seronok...tapi kelakar

No comments:

Post a comment